Komt het beter uit om thuis te dineren of is er een speciale gelegenheid die je op een externe locatie wilt vieren? Onze koks on tour kunnen hierbij helpen!

In het zomerseizoen hebben we extra opties. Zo is het mogelijk dat onze koks langskomen met een ‘Big Green Egg’ of ‘Ofyr’ om daar een bijzonder stukje vlees, vis of groente op te bereiden. Daarbij kunnen we ook de drankjes verzorgen!

Zelf geen geschikte locatie? Het is ook mogelijk om gebruik te maken van Landgoed ’t Spellbrink in Zwolle. Een unieke, natuurlijke omgeving om het (tuin)feest te vieren.

Bespreek de mogelijkheden door contact op te nemen met onze kok Robert Maessen.

Robert Maessen

Robert is vooral te vinden aan de warme kant van de keuken. Zijn specialiteiten zijn het maken van sauzen en het bereiden van vlees en vis. Daarnaast is hij een spil in het keukenteam die zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Hij heeft hiervoor onder andere bij Chateau Neercanne en De Beukenhorst gewerkt. Zijn Zeeuwse roots zijn terug te vinden in zijn favoriete gerechten: gebakken slibtong en gekookte mosselen.

Feye Krabben

Feye is als leerling-kok bij ons begonnen en inmiddels is hij een vast onderdeel van onze keukenbrigade. Naast het draaien van zowel de koude als de warme kant, draait hij in het weekend de borreldienst. Dat vindt hij erg leuk om te doen. Hij heeft ook stage gelopen bij La Promenade en Gasterij de Gulle Waard. Je zou kunnen denken dat Feye Italiaanse roots heeft want alles wat met pasta te maken heeft vindt hij heerlijk.

Jesse Boterman

Jesse helpt als leerling-kok bij het maken van gerechten. Bij ons leert hij de fijne kneepjes van het koksvak. Zijn specialiteit is het maken van ontbijtjes voor onze vroege gasten op zaterdagochtend. Hij heeft hiervoor bij restaurant De Chinesemuur in Winterswijk gewerkt, hier heeft hij veel geleerd over hoe het er aan toe gaat in een restaurantkeuken. Een goed stuk vlees, zoals entrecote, mag voor Jesse zeker niet ontbreken bij een maaltijd.