Bed & Breakfast

Eind juli 2018 hebben wij voor het eerst onze deuren geopend van B&B De Lamme Hertog.

Meer informatie over onze B&B vindt u hier

Speciaalbier Café

Herberg De Lamme Hertog is gelegen in het meest oostelijke deel van de regio Achterhoek in de provincie Gelderland. In het centrum van Winterswijk is rondom de Jacobskerk een gezellig marktplein vol met cafés en restaurants. 
Aan de noordzijde van de kerk is ons biercafé te vinden. Loop door de smeedijzeren antieke poort, aan de rechterzijde van restaurant Hertog Karel van Gelre, en via het steegje kom je in een echte Herberg terecht. Hier ben je van harte welkom om te borrelen, maar we hebben ook een menukaart voor een lekkere lunch, uitgebreid avondmaal of een snelle hap.

Sprookje van De Lamme Hertog

Beste gast,

Het is lang stil geweest bij Hertog Karel van Gelre. Zowel door de corona-situatie en privéomstandigheden is het langer stil geweest dan de bedoeling was.

TOT NU!!!!

Er is hard gewerkt om open te gaan. Maar NIET als Hertog Karel van Gelre of Herberg de Lamme Hertog, maar als:

DE LAMME

Vanaf woensdag 17 juni 2020 is De Lamme OPEN

Tobie en Nicol van BijHillen Winterswijk en het team van Hertog Karel van Gelre hebben hard gewerkt aan een mooie kaart die het beste biedt van beide zaken!

Dus vanaf 17 juni zijn jullie weer van harte welkom voor lunch, diner, borrel en natuurlijk de lekkerste speciaalbieren!

 

LET OP:

Wil je een tafel reserveren bij De Lamme neem dan even telefonisch contact op 0543 518585.